Brugjaar Comenius in Leeuwarden

Brugjaar Comenius in Leeuwarden

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Inhoudsopgave Inhoud en meer informatie:

Contactgegevens / Leerlingen per jaar / Kaart / Onderwijsinspectie / Personeel / buurt Heechterp / Bronnen en definities

Brugjaar Comenius biedt een brugjaar met de denominatie "Bijzonder". Met een aparte brugklas kunnen de leerlingen in een kleinere groep wennen aan de middelbare school. Er zijn 18 scholen met "Comenius" in hun naam.

Scholen gemeente Leeuwarden
Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Brugjaar Comenius in Leeuwarden zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende25 februari 2019Toezicht BestuurVerenig. voor Christel. VO in Noord- en West-Frysl¿n

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.
Vestiging Brugjaar Comenius is 1 van de 8 voortgezet onderwijs vestigingen binnen de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO en school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO valt samen met 4 andere scholen onder het bestuur Vereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-Fryslân. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Vereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-Fryslân.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.

Meer personeelsgegevens
Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Brugjaar Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum Havo Vmbo Lwoo Pro loc. Marienburg Academie.

BRIN en vestigingsnummer: 02VC10.

Denominatie: Bijzonder.

Soort onderwijs: Brugjaar.

Schoolnaam: Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO.

Schoolbestuur: Vereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-Fryslân. Bestuursnummer: 41347.

Adres: Beukenstraat 1, 8924 GG, Leeuwarden. Gemeente Leeuwarden, Friesland. Telefoon: Onbekend.

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: Brugjaar Comenius is 1 van de 8 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school Comenius Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum HAVO VMBO LWOO PRO. En 1 van de 13 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Vereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-Fryslân. Daarbij vallen er 4 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 930 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.605 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Leeuwarden via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Leeuwarden. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Middelbare school Brugjaar Comenius ligt in de buurt Heechterp

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Heechterp getoond worden: (1) Het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En (2) het aantal bij de politie gemelde diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Inkomen in de buurt Heechterp
€14.900 bruto per inwoner per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld bruto inkomen per inwoner per jaar.

Diefstal in de buurt Heechterp
8 per 1000 inwoners per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de buurtgegevens worden geladen!Misdaad per buurt: aantal diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 19 middelbare scholen in Leeuwarden op de overzichtspagina voor Leeuwarden.

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo