Brugjaar Utrechtse School

Verken alle cijfers over Brugjaar Utrechtse School. Krijg inzicht in schoolresultaten zoals slagingspercentages, opstromers en zittenblijvers. En bekijk de data over leerlingen, personeel, inspectiebeoordelingen en de omgeving van de school.
Verken alle cijfers over Brugjaar Utrechtse School. Krijg inzicht in schoolresultaten zoals slagingspercentages, opstromers en zittenblijvers. En bekijk de data over leerlingen, personeel, inspectiebeoordelingen en de omgeving van de school.
Aantal leerlingen per schooljaar
Brugjaar Utrechtse School telt 31 leerlingen in schooljaar 2011-2012.








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar voor de schoolvestiging Utrechtse School.


Onderstaande tabel toont het aantal leerlingen per schooljaar dat bij Utrechtse Schooltitel is ingeschreven:

SchooljaarAantal leerlingen Utrechtse School% verschil t.o.v. vorig schooljaar
2011-201231geen data

Het aantal leerlingen per schooljaar is bepaald op basis van de data van DUO over leerlingen per schoolvestiging. Hierbij geldt het aantal leerlingen dat op peildatum 1 oktober van ieder schooljaar bij de schoolvestiging was ingeschreven. Het meest recente schooljaar 2011-2012 is ook het schooljaar met het hoogste aantal leerlingen.

Kaart met scholen in de omgeving
Utrechtse School (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen.
Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.


Utrechtse School biedt een brugjaar met de denominatie "Openbaar". Met een aparte brugklas kunnen de leerlingen in een kleinere groep wennen aan de middelbare school. aan 31 leerlingen in schooljaar 2011-2012. Er zijn 12 scholen met "NUOVO Scholen" in hun naam.

Advertentie:

Leerlingen per gemeente
Leerlingaantallen naar de gemeente van het huisadres van de leerlingen.








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het overzicht van het aantal leerlingen per gemeente voor de 2 meest voorkomende gemeentes van de huisadressen van de leerlingen van Utrechtse School in 2011-2012. Bekijk de data voor de eerdere schooljaren in de tabel.


Onderstaande tabel toont het aantal leerlingen van Utrechtse School per gemeente van het huisadres van de leerling. Er is een kolom per schooljaar en de eerste kolom toont de som van het aantal leerlingen over alle schooljaren. De gegevens zijn van hoog naar laag gesorteerd op het aantal leerlingen per gemeente in schooljaar 2011-2012. Er worden alleen gemeentes weergeven waarbij het aantal leerlingen dat in schooljaar 2011-2012 naar Utrechtse School is gegaan minimaal vijf of meer leerlingen is.

GemeenteTotaal schooljaren2011-2012
Utrecht3131

De meeste leerlingen (31) van Utrechtse School wonen in schooljaar 2011-2012 de gemeente Utrecht.

Toelichting op het aantal leerlingen per gemeente:

De gegevens worden naar de gemeente van het huisadres van de leerlingen getoond. De open data over de huisadressen van leerlingen bevat het aantal leerlingen naar de postcodes van het huisadres. Vanaf schooljaar 2023-2024 mogen de gegevens echter alleen nog gepubliceerd worden als er minimaal vijf leerlingen uit een postcodegebied komen. En voor Utrechtse School zijn er geen postcodegebieden met vijf of meer leerlingen. Daarom zijn de gegevens opgeteld tot het aantal leerlingen per gemeente. Hierbij zijn gemeentes met vijf of minder leerlingen samengevoegd tot de categorie overige. Dit als gevolg van de toepassing van de privacyregels uit de AVG door DUO.

Soorten opleidingen
Aantal leerlingen per type opleiding per schooljaar.








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het aantal leerlingen per type opleiding per schooljaar voor Utrechtse School. Omdat sommige scholen gecombineerde brugklassen kennen, is het niet altijd duidelijk of een leerling onder VMBO, HAVO of VWO valt. Daarom zijn voor VMBO, HAVO en VWO de eerste 2 leerjaren onder de noemer 'Brugjaar' geplaatst. HAVO VWO combinatieklassen in leerjaar 3 worden als 'HAVO/VWO' weergegeven.

Met het filter boven de grafiek kan het totaal aantal leerlingen of het aantal mannelijke of vrouwelijke leerlingen worden weergegeven.

Leerlingen per leerjaar
Aantal leerlingen naar klas of leerjaar in schooljaar 2011-2012.








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont de verdeling van leerlingen naar leerjaar in schooljaar 2011-2012 voor Utrechtse School. Vanaf schooljaar 2023-2024 worden de aantallen alleen getoond als er meer dan 5 leerlingen in een leerjaar voorkomen.


Onderstaande tabel toont het aantal leerlingen naar leerjaar dat op peildatum 1 oktober van schooljaar 2011-2012 bij Utrechtse School was ingeschreven:

LeerjaarAantal leerlingen schooljaar 2011-2012 van Utrechtse School
120
211
30
40
50
60
Overige0

20 leerlingen van Utrechtse School zaten in schooljaar 2011-2012 in klas of leerjaar 1.

Leerjaren
Aantal leerlingen naar klas of leerjaar per schooljaar.








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per leerjaar en per schooljaar voor Utrechtse School.

Klas, leergang, leerjaar of verblijfsjaar? Zie de toelichting.

Definitie van leerjaren:

Defintie van een klas (leergang):
Een klas wordt ook wel een leergang, leerjaar of verblijfsjaar genoemd. Leerjaar wordt gebruikt in het vmbo, de havo en het vwo. Voor het praktijkonderwijs is sprake van een verblijfsjaar omdat leerlingen in het praktijkonderwijs niet kunnen blijven zitten.
Leesvoorbeeld::
Het aantal leerlingen in klas 1 in schooljaar 2023-2024 zal meestal overeenkomen met het aantal leerlingen in klas 2 in schooljaar 2024-2025. Het verschil komt eventueel door zij-instroom, zij-uitstroom en zittenblijvers in zowel het 'oude' als het 'nieuwe' klassejaar. Zij-instroom komt van leerlingen die van een andere middelbareschool zijn gekomen. Zij-uitstroom zijn leerlingen die de school voor het behalen van een diploma hebben verlaten.
Personeelsgegevens
Personeel in FTE en in personen








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont de data over het personeel in FTE en personen voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo. De linker vertikale-as toont de schaal voor het aantal FTE, de rechter vertikale-as toont de schaal voor het aantal personen.

Gegevens van DUO over het personeel in het voortgezet onderwijs.

Over de personeelsgegevens:

Dit deel van de pagina toont de personeelsdata voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo. Vestiging Brugjaar Utrechtse School is 1 van de 9 voortgezet onderwijs vestigingen binnen de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo en school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo valt samen met 7 andere scholen onder het bestuur Openbaar VO Utrecht e.o.. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE (Voltijdsmedewerker of Full Time Equivalent in het Engels; FTE is een rekeneenheid voor de omvang van een functie en hierbij staat 1 FTE voor 1 volledige werkweek). De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De peildatum van de gegevens is 1 oktober. Gebruik het filter boven de grafieken om de data in aantal personen of in FTE (voltijdsmedewerkers) weer te geven. De personeelsgegevens voor alle scholen in de gemeente gemeente Utrecht zijn in een duidelijk Excel document te downloaden als onderdeel van de download met alle data voor de gemeente Utrecht.

De dataset voor alle scholen van DUO bevat gegevens over de periode van 2011 tot en met 2023. Hierbij is de data sinds 2021 helaas minder gedetailleerd dan de data over de eerdere jaren. Dit omdat DUO sinds 2021 alleen nog aantallen van 5 of groter publiceert. Het gevolg hiervan is bijvoorbeeld dat voor een school met 1 persoon directie in de grafiek met personeel naar functiegroep over 2020 nog 1 directiefunctie getoond wordt maar dat deze persoon vanaf 2021 op ‘functie onbekend’ wordt gerapporteerd. Dit is een gevolg van de regelgeving met betrekking tot de de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De door DUO gebruikte bronnen zijn de schoolbesturen (bevoegde gezagen). Zij zijn wettelijk verplicht de gegevens over onderwijspersoneel aan DUO te leveren. Veelal verzorgen salarisverwerkers deze leveringen namens de schoolbesturen. De selectie is op basis van de reguliere formatie inclusief leraren in opleiding. Vervangers, gastdocenten, stagiairs en uitzendkrachten zijn niet meegeteld. Bovenschools personeel wordt wel meegeteld. Bij meerdere dienstverbanden per persoon per BRIN nummer, wordt de functie met de grootste betrekkingsomvang als ‘hoofdfunctie’ gedefinieerd. Deze hoofdfunctie bepaalt de indeling van de persoon in een functiegroep.

Personeel naar dienstverband
Personeel in tijdelijke of in vaste dienst








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont de data over het personeel naar type dienstverband voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

Gegevens van DUO over het personeel onderverdeeld naar de aard van het dienstverband van personeel (in vaste of tijdelijke dienst). Gebruik het filter boven de grafiek om de data in aantal personen of in FTE (voltijdsmedewerkers) weer te geven.

Personeel naar geslacht
Percentage vrouwen en mannen in dienst








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het de data over het personeel naar geslacht (vrouwelijk, mannelijk of onbekend) voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in personen of FTE. Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Openbaar VO Utrecht e.o..

Personeel per functiegroep
Aantal personen en FTE per functiegroep








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont de data over het personeel per functiegroep voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

Gebruikte functiegroepen: 1 - Onderwijsgevend personeel, 2 - Onderwijsondersteunend personeel (OOP/OBP), 3- Leraren in opleiding (LIO), 4 - Directie & 5 - Functiegroep onbekend. Onbekend is gebruikt als er minder dan 5 medewerkers in een groep voorkomen. En als de functiegroep van de dienstverbanden vanuit de salarisadministratie niet aan DUO is aangeleverd.

Personeel naar leeftijd
Percentage medewerkers per leeftijdsgroep








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het de data over het personeel per leeftijdsgroep voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

Overzicht van het percentage personeelsleden in personen of FTE per leeftijdsgroep. Er zijn 7 leeftijdsgroepen gedefinieerd. De eerste groep begint bij ‘jonger dan 15 jaar’ en loopt met stappen van 10 jaar uit tot de laatste leeftijdscategorie die eindigt bij ‘65 jaar en ouder’.

Personeel naar FTE percentage
Percentage medewerkers per werktijdfactor








Heel even geduld alsjeblieft: je apparaat laadt de grafieken van Allecijfers.nl.






Bovenstaande grafiek toont het de data over het personeel naar FTE percentage voor de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

FTE is een rekeneenheid. 1 FTE staat voor 1 voltijdsmedewerker. Dat is iemand die een volledige werkweek werkt. FTE is Engels voor ‘fulltime-equivalent’. Er zijn 3 categorieën voor het FTE percentage gedefinieerd. Dit zijn: 1 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0 en 0,5 FTE, 2 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0,5 en 0,8 FTE & 3- personen met een betrekkingsomvang die meer is dan 0,8 FTE.

Advertentie:

Onderzoek door de onderwijsinspectie
Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:
Type onderzoekResultaatPublicatiedatumInspectieObject
KwaliteitszorgEnAmbitieGeen samenvattend oordeel1 augustus 2024Toezicht BestuurSticht. Openb. Voortg. Onderw. Utrecht en Omstreken
Oordeel over het financiële beheerVoldoende2 april 2019Toezicht BestuurSticht. Openb. Voortg. Onderw. Utrecht en Omstreken
KwaliteitszorgEnAmbitieGeen samenvattend oordeel2 april 2019Toezicht BestuurSticht. Openb. Voortg. Onderw. Utrecht en Omstreken
Financieel beheerVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
ContinuïteitVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
DoelmatigheidGeen oordeel2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
RechtmatigheidVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
KwaliteitszorgVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
KwaliteitscultuurVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken
Verantwoording en dialoogVoldoende2 april 2019Onderzoek BestuurStichting Openb. Voortg. Ond. Utrecht en Omstreken

De gegevens van de onderwijsinspectie zijn het meest recent bijgewerkt op 1 augustus 2024. Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Tabelgebruik:

  • Klik op de naam van een politieke partij om de pagina met de verkiezingsuitslagen voor die partij weer te geven.
  • Zoek in de tabel met het zoekveld boven de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Op kleine schermen: Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Gegevens van deze middelbare-schoolvestiging
Organisatiegegevens van DUO van 2 september 2024.

Vestigingsnaam: Brugjaar Utrechtse School NUOVO Scholen.

BRIN en vestigingsnummer: 24TR04.

Denominatie: Openbaar.

Soort onderwijs: Brugjaar.

Schoolnaam: NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo.

Schoolbestuur: Openbaar VO Utrecht e.o.. Bestuursnummer: 41475.

Adres: Van Lieflandlaan 117, 3571AA, Utrecht. Gemeente Utrecht, Utrecht. Telefoon: 0302969070.

Website van de school: https://www.nuovo.nl/

Titel van de website: NUOVO Scholen

Organisatiestructuur: Brugjaar Utrechtse School is 1 van de 9 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school NUOVO Scholen opb. vmbo havo vwo. En 1 van de 25 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Openbaar VO Utrecht e.o.. Daarbij vallen er 7 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 1.025 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.624 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Vakantiespreiding: Brugjaar Utrechtse School valt in de vakantieregio Midden Nederland.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in de gemeente Utrecht via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente Utrecht. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!

Advertentie:

Middelbare school Utrechtse School ligt in de buurt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West getoond worden: (1) Het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En (2) het aantal bij de politie gemelde misdrijven per 1.000 inwoners per jaar.

Inkomen in de buurt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West
€39.800 bruto per inwoner per jaar






Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!







Bevolking, inkomen: gemiddeld bruto inkomen per inwoner per jaar.

Misdrijven in de buurt Tuindorp en Van Lieflandlaan-West
34 per 1.000 inwoners per jaar






Heel even geduld alsjeblieft...

de buurtgegevens worden geladen!







Misdaad per buurt: aantal misdrijven totaal per 1.000 inwoners per jaar.

Tips bij de keuze van een middelbare school
  1. Wat is het door de basisschool afgegeven advies qua niveau (praktijkschool, VMBO, HAVO of VWO)? Met name als het niveau nog niet volledig duidelijk is kan het prettig zijn als de middelbare school ruimte biedt om dit nader te bepalen. Dan is een brede school met meer niveaus en 1 of 2 brugklasjaren een voordeel.
  2. Heb je voorkeur voor een school met een bepaalde geloofsovertuiging of een specifiek onderwijsconcept? Voelt je kind zich prettiger op een grotere of kleinere schoolvestiging qua aantal leerlingen?
  3. Hoe gaat de school om met kinderen met dyslexie of andere leerproblemen? Zijn er speciale regels zoals minder strenge beoordeling en extra tijd?
  4. Hoe ziet het rooster van de school eruit? Naast een traditioneel klassikaal rooster bieden steeds meer scholen flexibele roosters waarbij leerlingen naar behoefte een deel van de lesuren zelf kunnen invullen om extra ondersteuning of extra uitdaging te vinden.
  5. Is er buiten de reguliere lessen extra aandacht voor bepaalde thema's? Bijvoorbeeld op het gebied van sport, extra talen, informatietechnologie of cultuur?
  6. Welke keuzevakken biedt de school? In de derde van de HAVO en het VWO wordt de profielkeuze gemaakt. Er is keuze uit vier verschillende profielen. Elke middelbare school biedt alle vier de profielen aan. Daarnaast wordt een keuze gemaakt voor één of twee profielkeuzevakken. Hierbij biedt iedere middelbare school een andere selectie aan keuzevakken. De verschillen hiertussen zijn groot. Op de ene school kun je kiezen tussen filosofie, muziek, drama en kunstgeschiedenis. Op een andere school tussen informatica, natuur, leven & technologie of Chinees.
Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 32 middelbare scholen in de gemeente Utrecht op de overzichtspagina voor Utrecht.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: