Informatie woonplaats Heilig Landstichting:

Informatie woonplaats Heilig Landstichting:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Heilig Landstichting in de gemeente Berg en Dal! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Heilig Landstichting in de gemeente Berg en Dal!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Heilig Landstichting: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Heilig Landstichting wordt 3 keer gebruikt: voor de woonplaats, voor de buurt Heilig Landstichting en voor de wijk Heilig Landstichting. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Heilig Landstichting valt samen met de 2 buurten buurt Heilig Landstichting en buurt Buitengebied Heilig Landstichting. De cijfers voor de woonplaats zijn bepaald door de gegevens voor deze buurten gewogen te combineren.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (1% groei)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Heilig Landstichting, jaren 2016 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Heilig Landstichting is met 10 inwoners toegenomen (afgerond is dat 1%): van 795 in 2016 tot 805 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Heilig Landstichting


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

9 mei 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 09-05-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]