Informatie woonplaats Didam:

Informatie woonplaats Didam:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Didam in de gemeente Montferland! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Didam in de gemeente Montferland!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Didam: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Didam wordt 2 keer gebruikt: voor de woonplaats en voor de wijk Didam. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Didam valt samen met deze 9 buurten: Didam Zuid, Didam Noord, Loil, Nieuw Dijk, Verspreide Huizen de Heegh, Verspreide Huizen Greffelkamp, Verspr H de Hogenend en Oud Dijk, Verspreide Huizen Nieuw Dijk, Verspreide Huizen Loil. Zie dit overzicht van gebieden voor meer informatie. De cijfers voor de woonplaats zijn bepaald door de gegevens voor deze buurten gewogen te combineren.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (1% groei)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Didam, jaren 2013 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Didam is met 285 inwoners toegenomen (afgerond is dat 1%): van 16600 in 2013 tot 16885 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Didam


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

9 mei 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 09-05-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]