Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio

Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio

Het verschil per dag in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 7 december 2021.
Het verschil per dag in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 7 december 2021.
Tabel met het dagelijks verschil in het aantal Corona overledenen (toon als grafiek):

Onderstaande tabel toont het dag op dag verschil in het aantal overleden patiënten met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de cijfers van het RIVM tot en met 7 december 2021. Zie ook het aantal Corona besmettingen, het aantal opgenomen patiënten of het totaal aantal overledenen per regio. De tabel toont de gegevens per dag voor de afgelopen 4 weken. De download van de tabel bevat alle beschikbare gegevens als Excel document.

Merk op: Het aantal per dag toont het verschil tussen het totaal van 2 dagen zoals meest recent bekend, inclusief eventuele correcties. Het aantal overledenen op een dag zoals dat in de media gemeld wordt (zie deze tabel ) is zonder correcties en kan hiervan afwijken. Verschil op 29 november 2021: er zijn 33 overledenen gemeld, dit wijkt af van het verschil van 32 overledenen tussen de totalen voor 29 november 2021 en 28 november 2021. Bekijk ook: het percentage vaccinaties ten opzichte van het percentage positieve tests, ziekenhuisopnames en met Corona overleden personen per gemeente.

Gebruikte bronnen en meer informatie over het Coronavirus

Sinds 13 maart 2020 rapporteert het RIVM de cijfers per gemeente over het aantal Corona sterftes. Deze worden dagelijks aan bovenstaande tabel toegevoegd tot 4 weken terug. Alle dagelijkse gegevens sinds 13 maart kunnen gratis als Excel document gedownload worden. Als bron voor bovenstaande tabel zijn de op dagelijkse basis door het RIVM gepubliceerde gegevens gebruikt. Zie ook het overzicht van bronnen. En bekijk diverse andere cijfers en grafieken over het Coravirus op de pagina met statistieken over het Coronavirus en COVID-19.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechtsbovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Corona statistieken
Grafiek met het verschil van dag op dag in het aantal Corona overledenen (toon als tabel):

Kies een regio om de gegevens voor Nederland, een provincie of gemeente te tonen.

Één moment alsjeblieft, je apparaat laadt de grafieken...

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo