Bekijk ook: opvallend verschil tussen de beursprijzen en de consumentenprijzen voor gas!

Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio

Het verschil per dag in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 29 november 2022.
Het verschil per dag in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 29 november 2022.
Gebruikte bronnen en meer informatie over het Coronavirus

Sinds 13 maart 2020 rapporteert het RIVM de cijfers per gemeente over het aantal Corona sterftes. Deze worden dagelijks aan bovenstaande tabel toegevoegd tot 4 weken terug. Alle dagelijkse gegevens sinds 13 maart kunnen gratis als Excel document gedownload worden. Als bron voor bovenstaande tabel zijn de op dagelijkse basis door het RIVM gepubliceerde gegevens gebruikt. Zie ook het overzicht van bronnen. En bekijk diverse andere cijfers en grafieken over het Coravirus op de pagina met statistieken over het Coronavirus en COVID-19.

Merk op: Het aantal per dag toont het verschil tussen het totaal van 2 dagen zoals meest recent bekend, inclusief eventuele correcties. Het aantal overledenen op een dag zoals dat in de media gemeld wordt (zie deze tabel ) kan hiervan afwijken omdat meldingen betrekking kunnen hebben op een datum in het verleden. Verschil op 2 november 2022: er zijn 7 overledenen gemeld, dit wijkt af van het verschil van 10 overledenen tussen de totalen voor 2 november 2022 en 1 november 2022.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Corona statistieken
Grafiek met het verschil van dag op dag in het aantal Corona overledenen (toon als tabel):

Gebruik onderstaand filter om de grafiek voor Nederland of een provincie of gemeente naar keuze weer te geven:


Heel even geduld alsjeblieft...

...de data worden geladen en de grafiek met de gegevens uit bovenstaande tabel wordt zo snel mogelijk weergegeven...

Allecijfers.nl
Bovenstaande grafiek toont het aantal overledenen per dag per gemeente. De getoonde data zijn de dagelijkse cijfers van het RIVM. De gegevens zijn het meest recent bijgewerkt op 29 november 2022 en worden getoond voor de afgelopen 60 dagen.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo