Informatie woonplaats Leuth:

Informatie woonplaats Leuth:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Leuth in de gemeente Berg en Dal! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Leuth in de gemeente Berg en Dal!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Leuth: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Leuth wordt 3 keer gebruikt: voor de woonplaats, voor de buurt Leuth en voor de wijk Leuth. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Leuth valt precies samen met 1 wijk, de cijfers voor woonplaats Leuth en wijk Leuth zijn daarom identiek.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (1% groei)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Leuth, jaren 2016 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Leuth is met 25 inwoners toegenomen (afgerond is dat 1%): van 1670 in 2016 tot 1695 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Leuth


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

9 mei 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 09-05-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]