Informatie woonplaats Leimuiden:

Informatie woonplaats Leimuiden:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Leimuiden: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Leimuiden wordt 3 keer gebruikt: voor de woonplaats, voor de buurt Leimuiden en voor de wijk Leimuiden. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Leimuiden valt niet precies samen met de gemeente en ook niet met 1 of meerdere wijk(en) of buurt(en). Er zijn 8 buurten die tesamen geheel of ten dele de woonplaats vormen. De cijfers voor de woonplaats Leimuiden zijn bepaald door de gegevens voor deze buurten gewogen te combineren.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (5% groei)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Leimuiden, jaren 2013 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Leimuiden is met 228 inwoners toegenomen (afgerond is dat 5%): van 4496 in 2013 tot 4724 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Leimuiden


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

9 mei 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 09-05-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]