Corona-statistieken hier

Informatie over het onderwerp "auto"

Informatie over het onderwerp auto

Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label auto.
Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label auto.
Pagina's op AlleCijfers.nl over het onderwerp auto
auto pagina's:
Nederland telt 8,7 miljoen personenauto's
Het Nederlandse wagenpark is in 2019 opvallend gegroeid. De toename van het aantal personenauto’s met 1,7 procent is groter dan de groei van de bevolking van 18 jaar en ouder.
Nederlandse buurten woningwaarde & autobezit
Wat is het verband tussen woningwaarde en het gemiddeld aantal personenauto’s voor alle buurten in Nederland? Er zijn 12.822 buurten in Nederland (op basis van deze definities van het CBS). Iedere buurt wordt weergegeven door een stip in de grafische weergave. Deze eerste weergave heet een ‘zwerm plot’: de data punten (buurten) worden als een zwerm getoond. Op de x-as is de gemiddelde woningwaarde per buurt in categorieën opgenomen. De y-as toont een continuüm van het gemiddeld aantal auto’s per inwoner.Lees verder…
Definities van alle onderwerpen bij de regionale cijfers.
Definities van alle onderwerpen over Nederland, per provincie, gemeente, woonplaats, wijk en buurt.
Verkoop elektrische auto's

Het aantal nieuwe elektrische personenauto’s en hybrides met een stekker lag afgelopen kwartaal 60 procent lager dan een jaar eerder. Dit blijkt uit verkoopcijfers die de Europese brancheorganisatie ACEA vrijdag publiceerde. De wijziging in de bijtellingsregels per 1 januari is naar alle waarschijnlijkheid de reden voor deze daling in de verkoop van elektrische wagens in Nederland .

Lees verder…
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!